Workshop

 Het economisch uitsnijden van het ree

Het doel

Meer kennis krijgen van, en het zo optimaal benutten van alle vleesdelen van het ree. Hieronder valt o.a. het snijden van ree,  goulashvlees tot splitsen en afvliezen van de bout, het maken van een rollade van de schouder en de mogelijkheden met de rugfilet. Kortom, alle vleesdelen worden besproken met alle ins en outs, waaronder bewaarmethoden en snijtechnieken.

Praktische informatie

De cursus-data zijn in overleg, dus af te stemmen met uw agenda. Maximaal 4 personen per avond (grotere groepen zijn mogelijk op aanvraag).

De aanvang is om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur .Evt. zondag middag behoord ook tot de mogelijk heden. Kosten zijn € 69,95 per persoon.
U hoeft voor deze avond niets mee te brengen. Makkelijke kleren en gepast schoeisel zijn wel aanbevolen. Drankjes en hapjes zijn inclusief.
Tevens is er de mogelijkheid uw eigen geschoten ree tijdens een cursusavond uit te snijden en deze vacuüm en geportioneerd te verpakken. Ook is het mogelijk om in plaats van een ree, over het wild zwijn uw kennis te vergroten.
Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier.